Wie zijn wij

DLG is een jong bedrijf met een lange historie. DLG is ontstaan uit een fusie van de familiebedrijven A. Visbeen & Zonen, Post-Kogeko en hun gezamelijke onderneming Daily Fresh .

Begin 2019 hebben wij de krachten gebundeld en daar is de “Daily Logistics Group” oftewel “DLG” uit geboren. Al vele jaren wordt er op ons gerekend als het gaat om (internationale) foodlogistiek. Wij bieden drie takken van (tran)sport aan: trailer transport, winkeldistributie en zeecontainervervoer.

Bij DLG weet je wat je aan elkaar hebt en met een informele werksfeer voel jij je vanaf je eerste dag helemaal thuis.

FAQ items aan het laden...

DLG verzorgt al meer dan 35 jaar zeecontainertransport van en naar de Rotterdamse haven in opdracht van diverse im- en exporteurs. Met onze snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn wij een belangrijke schakel in het bedrijfsproces van onze klanten. Ook vervoeren we im- en export containers van en naar diverse bestemmingen in de Benelux, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Wij spelen in op de toenemende vraag van intern transport op de Eerste en Tweede Maasvlakte. Wekelijks rijden wij honderden containers over tussen verschillende terminals.

Als chauffeur van DLG Zeecontainers, ga je ’s morgens vroeg op pad om je eerste container in de Rotterdamse haven uit te halen. Deze container ga je lossen bij één van de vele importeurs in het Westland, Waddinxveen, Barendrecht of verder de Benelux in. Na het lossen ga je de container inleveren en begin je aan de volgende container.

DLG belevert dagelijks winkels en horeca volgens strakke tijdschema’s vanuit verschillende distributiecentra en productielocaties van gerenommeerde retailers en producenten zoals onder andere Albert Heijn en Bakkersland.

Tijdigheid van de leveringen is voor de klanten van DLG van het allergrootste belang. Wij realiseren dan ook de met onze klanten afgesproken tijdigheidspercentage  over alle leveringen welke wij doen.

Als chauffeur Winkeldistributie ga je vanaf de productielocatie of vanaf het distributiecentrum op pad om winkels te bevoorraden. Omdat bij de winkels de losploeg klaar staat is tijdigheid erg belangrijk. Nadat de winkel bevoorraad is, gaat de emballage terug naar de laadlocatie. De winkeldistributie gaat zeven dagen per week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat door. Hierdoor hebben we voor zowel vroege als late starters, fulltimers en parttimers,  wat wils.

Om dit te waarborgen zijn alle wagens uitgerust met geavanceerde boardcomputers en beschikking wij over een speciale Track & Trace afdeling, welke 24 uur per dag en 7 dagen per week alle ritten volgt en acteert op excessen.

Onze chauffeurs zijn de ambassadeurs van DLG én van de opdrachtgever.  Zij voelen zich verantwoordelijk voor de lading en doen er alles aan om deze op tijd en in optimale conditie te bezorgen. Tevens hebben wij de beschikking over een moderne vloot, die voldoet aan alle eisen met betrekking tot uitstoot (euro-normering) en geluidsoverlast (PIEK-certificering).

DLG vervoert geconditioneerde levensmiddelen van productielocatie of distributiecentrum naar andere distributiecentra en markten. Denk hierbij aan dagverse producten, maar ook aan diepvriesproducten of een combinatie hiervan. Hierbij komen we vooral in de Benelux, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk, maar ook ritten naar Oostenrijk en Zwitserland, Italië komen veelvuldig voor. Wij verzorgen via ons uitgebreide netwerk ook de (fijnmazige) distributie in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

Het werk van een Trailer Transport chauffeur is een combinatie van het uitrijden van distributie ritten binnen de Benelux en het collecteren van goederen bij producenten bestemd voor de distributie, met name voor het Verenigd Koninkrijk.

DLG bestaat uit meerdere kantoorlocaties; Nieuwe Tonge, Maasdijk, Hoek van Holland. Hier zitten de stafafdelingen Finance, HR, Operations Support, ICT, Wagenparkbeheer. Naast een kantoorgebouw vind je deze locaties ook een loods en een groot terrein, dat als standplaats dient.

Daarnaast is in Delfgauw de Planning voor de Winkeldistributie gevestigd.

Al deze afdelingen werken oplossingsgericht en hebben samen één doel: bijdragen aan de meest optimale inzet van de chauffeurs en het materieel.

Bij alle afdelingen op kantoor vind je een informele sfeer, waar je bij iedereen naar binnen kan lopen. WE DELIVER TOGETHER.