Wie zijn wij

DLG is een jong bedrijf met een lange historie. DLG is ontstaan uit een fusie van de familiebedrijven A. Visbeen & Zonen, Post-Kogeko en hun gezamelijke onderneming Daily Fresh .

Begin 2019 hebben wij de krachten gebundeld en daar is de “Daily Logistics Group” oftewel “DLG” uit geboren. Al vele jaren wordt er op ons gerekend als het gaat om (internationale) foodlogistiek. Wij bieden meerdere takken van (tran)sport aan: trailer transport, LZV, zeecontainervervoer.

Bij DLG weet je wat je aan elkaar hebt en met een informele werksfeer voel jij je vanaf je eerste dag helemaal thuis.

FAQ items aan het laden...

DLG verzorgt al meer dan 35 jaar zeecontainertransport van en naar de Rotterdamse haven in opdracht van diverse im- en exporteurs. Met onze snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn wij een belangrijke schakel in het bedrijfsproces van onze klanten. Ook vervoeren we im- en export containers van en naar diverse bestemmingen in de Benelux, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Wij spelen in op de toenemende vraag van intern transport op de Eerste en Tweede Maasvlakte. Wekelijks rijden wij honderden containers over tussen verschillende terminals.

Als chauffeur van DLG Zeecontainers, ga je ’s morgens vroeg op pad om je eerste container in de Rotterdamse haven uit te halen. Deze container ga je lossen bij één van de vele importeurs in het Westland, Waddinxveen, Barendrecht of verder de Benelux in. Na het lossen ga je de container inleveren en begin je aan de volgende container.

DLG vervoert geconditioneerde levensmiddelen van productielocatie of distributiecentrum naar andere distributiecentra en markten. Denk hierbij aan dagverse producten, maar ook aan diepvriesproducten of een combinatie hiervan. Hierbij komen we vooral in de Benelux, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk, maar ook ritten naar Oostenrijk en Zwitserland, Italië komen veelvuldig voor. Wij verzorgen via ons uitgebreide netwerk ook de (fijnmazige) distributie in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

Het werk van een Trailer Transport chauffeur is een combinatie van het uitrijden van distributie ritten binnen de Benelux en het collecteren van goederen bij producenten bestemd voor de distributie, met name voor het Verenigd Koninkrijk.

DLG bestaat uit meerdere kantoorlocaties; Nieuwe Tonge, Maasdijk, Hoek van Holland. Hier zitten de stafafdelingen Finance, HR, Operations Support, ICT, Wagenparkbeheer. Naast een kantoorgebouw vind je deze locaties ook een loods en een groot terrein, dat als standplaats dient.

Daarnaast is in Delfgauw de Planning voor de Winkeldistributie gevestigd.

Al deze afdelingen werken oplossingsgericht en hebben samen één doel: bijdragen aan de meest optimale inzet van de chauffeurs en het materieel.

Bij alle afdelingen op kantoor vind je een informele sfeer, waar je bij iedereen naar binnen kan lopen. WE DELIVER TOGETHER.