Post-Kogeko

Post-Kogeko Logistics is een allround logistieke dienstverlener gespecialiseerd in (geconditioneerde) foodlogistiek. Onze missie is het bieden van betrouwbare en flexibele logistieke oplossingen aan onze klanten.  Ons bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor transport. Die passie heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn: een toonaangevende logistieke dienstverlener die tot het uiterste gaat om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Teamleiders Logistiek

Al onze afdelingen hebben een teamleider aan het hoofd staan. De logistieke teamleiders hebben zowel een planning als een groep chauffeurs onder zich. De teamleider is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van zijn afdeling. Denk hierbij aan het behalen van normtijden, brandstofverbruik, verzuimmeldingen en schadepreventie. Hij is jouw aanspreekpunt voor allerhande zaken.

Piet van der Salm

Teamleider Trailer Transport

Ricardo Smitz

Teamleider Zeecontainers

Anton den Hollander

Teamleider Distributie

Ontmoet jouw collega’s

Hoewel je als vrachtwagenchauffeur vaak alleen in de vrachtwagen zit, ben je bij Post-Kogeko nooit alleen aan het werk. Collega-chauffeurs kom je bij je standplaats of onze klanten tegen en de planning zorgt vanuit Maasdijk en Pijnacker dat de gehele dag op rolletjes verloopt.
Daarnaast vind je alle stafafdelingen ook in Maasdijk. Samen zorgen zij ervoor dat onze chauffeurs zo goed mogelijk hun werk kunnen doen.
Benieuwd naar hun verhaal? Kijk dan snel verder of loop eens binnen op dinsdagmiddag in Maasdijk voor een ‘inloopsollicitatie’.
Je kan ons uiteraard ook altijd even een belletje geven of een berichtje sturen.

Chantal Broekhuizen

HR Adviseur

Na het afronden van mijn afstudeerstage bij Post-Kogeko, zit ik hier inmiddels al weer een aantal jaar op de HR afdeling. Met zijn tweeën zorgen we ervoor dat alles op het gebied van HR zo goed mogelijk geregeld is. Het HR vak saai? Bij Post-Kogeko in ieder geval niet! Van verzuim casemanagement en arbeidsrechtelijke vraagstukken tot de jacht op nieuwe medewerkers, elke dag brengt weer een nieuwe uitdaging met zich mee. De sfeer binnen het bedrijf is als Westlands te typeren, samen ervoor gaan, dat past mij als geen ander!

Samen gaan we ervoor!

Nick Schenkeveld

Planner

Kind aan huis bij Post-Kogeko. Jaren geleden begonnen op de planning en tussendoor nog een uitstap gemaakt naar een ander bedrijf. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Post-Kogeko is toch echt de plek waar ik het lekkerste werk. Het inplannen en aansturen van 40 tot 50 chauffeurs elke dag weer, het regelen, het oplossen van problemen, de hectiek: alles vind ik even leuk. Er is geen dag dat ik met tegenzin naar mijn werk ga.

Dit komt onder andere door de grote afwisseling die ik in mijn functie terugvindt, maar met name door alle collega’s. De sfeer die er onderling is, het samen ervoor gaan, dat maakt dat ik 100% op mijn plek zit.

Bij sommige bedrijven moet je je aanpassen aan de bedrijfscultuur. Gelukkig doen we daar bij ons niet aan. Als je binnen het team past, mag je 101% jezelf zijn. Je gaat voor elkaar door het vuur en zorgt er samen voor dat het werk gedaan is. Een klein beetje gek moet je hiervoor wel zijn.

Dus zit er een steekje bij je los? Solliciteer bij ons!

Bram Leerdam

Oproeper Planning

September 2017 ben ik begonnen als stagiair bij de Planning voor de Trailer Transport. De begeleiding tijdens mijn stage was top. Aan de ene kant voldoende vrijheid, maar tegelijkertijd ook altijd meerdere collega’s om op terug te vallen. Niet alleen bij de Planning, maar ook bij andere afdelingen. Ik heb echt overal mogen binnenkijken.

Na mijn stage heb ik een oproep contract aangeboden gekregen. Mooi natuurlijk om dit na een stageperiode aangeboden te krijgen! Post-Kogeko is als een warm bad voor mij waar ik me erg thuis voel. Het contact met de klanten en collega’s vind ik het allerleukst.

Ik kan iedereen aanraden om bij Post-Kogeko stage te lopen en te werken.

Ontmoet onze directie

Toegankelijk, informeel, denken in mogelijkheden en snel schakelen zijn zomaar wat kreten die onze directie omschrijven. Ieder met hun eigen scope van verantwoordelijkheden, maar altijd samen op weg naar morgen.

Ga je bij ons aan de slag dan kom je ze regelmatig tegen.

Harald Lourens

Financieel Directeur

Chris Beezemer

Logistiek Directeur

Marcus Post

Commercieel Directeur